Cara milih Mesin Kopi espresso kanggo Digunakake Ngarep ing 2018

Cara milih Mesin Kopi Espresso kanggo Gunakake Omah ing 2018

Njupuk mesin kopi espresso kanggo panggunaan omah minangka ide sing apik yen sampeyan seneng ngombe kopi sing enak. Alesan kanggo iki yaiku; minangka pemilik mesin kopi espresso ing 2018, sampeyan bakal duwe kebebasan nggawe kopi kapan wae sampeyan pengin lan persis kaya sing dikarepake.

Minangka entuk mesin kopi espresso minangka ide sing apik, nggawe pilihan sing sampurna kanggo mesin kopi espresso kadhangkala bisa dadi tugas sing angel. Ana akeh pitakonan sing kudu dijaluk uga akeh faktor sing kudu dipikirake nalika entuk mesin kopi espresso. Yen sampeyan tuku mesin kopi espresso kanggo pisanan lan ora ngerti apa sing kudu diwaspadai, sampeyan ora perlu kuwatir. Kita wis dijamin sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara faktor sing kudu sampeyan pikirake nalika entuk mesin kopi espresso kanggo panggunaan omah ing 2018.

Pira sampeyan pengin mbuwang lan Kualitas apa sing dikarepake?

Minangka aturan umum, luwih larang mesin kopi espresso, luwih apik kualitase.

Kualitas mesin espresso minangka salah sawijining faktor sing paling penting sing kudu ditimbang nalika milih. Tansah elinga yen kanggo entuk kualitas, daya tahan lan konsistensi saka mesin, sampeyan isih kudu nglampahi dhuwit. Kasunyatan manawa piranti kasebut minangka barang sing bakal sampeyan gunakake saben dina tegese iku pancen kudu dikorbanake. Saiki, sampeyan ora kudu ngebor bolongan ing kanthong sadurunge entuk mesin espresso kualitas apik. Nanging, nalika njupuk mesin espresso, tansah ngarahake kanggo njaluk mesin paling apik ing budget.

Ana telung tingkat mesin espresso adhedhasar anggaran. Yen sampeyan pengin entuk mesin espresso nanging duwe anggaran sithik, mula tingkat 1 mesin, cepet Mill Pippa 4100 bakal banget.

Kanthi rega 994.28 $ mung, sampeyan bakal entuk mesin semi otomatis sing cocog karo portafilter 58mm lan klompok pembuatan bir Semi-profesional sing apik, saliyane sampeyan bakal entuk unsur pemanas 1000W sing bakal nggawe mesin dadi panas. munggah cepet.

QuickMill 4100 Pippa 

kaca produk pranala

QuickMill 4100 Pippa

Inggih, yen sampeyan rata-rata income earner lan pengin njaluk a tingkat 2 mesin espresso, banjur, sampeyan kudu nimbang tuku Nuova Simonelli Oscar II.

Salah siji saka nilai paling apik kanggo mesin dhuwit metu ana, mesin super misuwur - kanggo alesan apik!

Mesin kasebut dilengkapi boiler ageng 2.0L lan ijol-ijolan panas kanthi unsur pemanas sing kuat 1200W, sing bakal nggawe sampeyan tansah duwe banyu panas kanggo nggawe bir lan uap sing cukup kanggo susu ing wektu sing padha!

Kanthi tag rega 1,146,61 $ mesin iki ora bisa dikalahake.

Simonelli OSCAR 2 

kaca produk pranala (warna abang lan ireng) 

Nuova Simonelli OSCAR 2

Kanggo individu sing siap nikmati kualitas sing apik tingkat 3 mesin espresso kurban, Rocket R58 bakal sampurna.

Kanthi kepala klompok pro E61 komersial kanthi diameter 58mm, boiler dobel - siji kanggo ngukus lan siji kanggo nyeduh kopi kanthi unsur pemanas 1400W, pengontrol PID kanggo stabilisasi suhu lan pompa rotary komersial lengkap mesin iki minangka salah sawijining mesin paling profesional kanggo omah. lan panggunaan bisnis cilik.

Mesin Espresso Rocket R58

kaca produk pranala

Rocket R58 Espresso Machine

Keandalan lan Ketahanan Penting banget

Sampeyan ora kudu ngenteni nganti sampeyan nggunakake mesin espresso sadurunge nemokake sepira awet. Yen sampeyan ora ngerti carane awet mesin kopi espresso sadurunge tuku, sampeyan bisa uga sijine dhuwit hard entuk ing panggonan salah.

Ana sawetara cara kanggo ngerti sepira awet mesin espresso sadurunge tuku. Nanging, salah sawijining cara sing bisa dipercaya kanggo ngerti iki yaiku kanthi nonton lan maca ulasan saka sing wis digunakake ing jaman kepungkur. Sawise sampeyan yakin ing kekiatan mesin, iku apik kanggo njaluk pindho manawa dening mriksa metu babar pisan.

Pira Spasi ing Omah Sampeyan?

Mesin espresso teka ing macem-macem ukuran lan wujud. Sawetara kompak lan bisa pas karo area urip sing cilik banget, dene liyane gedhe lan butuh ruang sing akeh. Iki langsung nuduhake manawa papan iku penting banget kanggo milih mesin espresso sing pas kanggo panggunaan omah. Sampeyan kudu nimbang sepira gedhene omah sampeyan. Sampeyan ora pengin mbayar mesin espresso mung kanggo mengko ngerti yen iku gedhe kanggo pawon.

Yen sampeyan duwe papan sing cukup ing omah sampeyan, Nuova Simonelli Oscar 2 lan Rocket R58 bakal cocog. Nanging, yen sampeyan ora duwe papan sing cukup, sampeyan bisa tuku Quick Mill Pippa 4100.

Apa sampeyan duwe wektu kanggo ngresiki serius?

Ana macem-macem jinis mesin kopi espresso. Nalika sawetara kudu diresiki kanthi lengkap sawise digunakake, sawetara liyane gampang kanggo ngresiki lan njaga. Yen sampeyan ora bisa ngresiki kanthi serius, priksa manawa sampeyan ora entuk mesin kopi espresso sing mbutuhake reresik kanthi lengkap sawise digunakake.

Yen sampeyan ora Cut metu kanggo dadi akeh karya, sampeyan bisa njaluk siji saka mesin super otomatis sing metu ana, nanging sampeyan kudu ngerti sing ora bakal njaluk dijupuk espresso sampurna saka mesin sing (ana sawetara alasan kanggo sing, nanging kita bakal nyimpen kanggo kirim sabanjure). Ing tangan liyane, yen dicokot sethitik saka reresik soko sing banget nyaman karo, banjur mesin semi otomatis kaya Nuova Simonelli Oscar 2, Rocket R58 lan Quick Mill Pippa 4100 bakal cocog karo gaya urip.

Pira wektu sampeyan pengin nggunakake espresso?

Yen penak paling ndhuwur ing dhaptar sampeyan, sampeyan kudu nimbang entuk espresso super-otomatis utawa mesin espresso berbasis kapsul. Nanging, yen sampeyan seneng kerja, mula mesin espresso semi-otomatis kualitas paling apik bakal sampurna.

Kesimpulan

Yen sampeyan duwe kabeh dhuwit sing sampeyan butuhake, kanthi 3000-4000 $, sampeyan bisa entuk mesin kopi espresso sing gedhe banget. Nanging, yen sampeyan ana ing budget nyenyet, priksa manawa sampeyan ngevaluasi kabutuhan sak tenane sadurunge nerusake kanggo tuku mesin kopi espresso kanggo nggunakake ngarep.

Bali menyang blog

[@90000] komentar

I think I want a Rocket but am trying to find a good price in the US. I sometimes travel to Europe so I’m considering buying a 110V machine in Europe and bringing back on the airplane.

John Ward

Ninggalake komentar

Elinga, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake.