Babagan awake dhewe

Bisnis kita diwiwiti ing taun 2014 saka katresnan lan semangat kita kanggo kopi lan komputer sing apik, banjur kita mutusake kanggo nggabungake loro kasebut dadi siji bisnis lan mangkono MiniPCaffe.com lair.

Dina iki kita spesialis ora mung ing komputer lan mesin espresso, nanging uga ing komersial lan ngarep make Es krim, Pizza lan jajanan rol adonan lan liyane.

Kita bangga dumunung ing rong lokasi utama saiki:

1.Ing Italia kanggo produk buatan Italia sing apik (mesin Espresso, produsen es krim. rol adonan lan liya-liyane) sing dikirim saka perusahaan kita ing Italia.

2.Ing China kanggo Mini PC khusus sing digawe ing perusahaan ing China. 

Duwe pitakonan? 

Mangga hubungi kita kanthi ngirim pesen menyang email kita: info@minipcaffe.com

Utawa liwat obrolan kanthi ngeklik lambang utusan ing ngisor iki utawa gunakake salah sawijining akun media sosial (lambang ing sisih ngisor situs web).