Kebijakan Privasi

PRIVASI STATEMENT

----

BAGIAN 1 - APA YANG KITA LAKUKAN DENGAN INFORMASI ANDA?

Nalika sampeyan tuku soko saka toko kita, minangka bagéan saka proses tuku lan sade, kita ngumpulake informasi pribadhi sing menehi kita kayata jeneng, alamat lan alamat email. 
Nalika sampeyan browsing toko, kita uga kanthi otomatis nampa alamat protokol internet (IP) komputer supaya bisa menehi informasi sing mbantu kita sinau babagan browser lan sistem operasi. 
Pemasaran email (yen ana): Kanthi ijin sampeyan, kita bisa ngirim email babagan toko, produk anyar lan nganyari liyane.

BAGIAN 2 - Idin

Kepiye carane njaluk idinku? 
Nalika sampeyan menehi informasi pribadhi kanggo ngrampungake transaksi, verifikasi kertu kredit, pesenan, ngatur pangiriman utawa bali tuku, kita nyatakake yen sampeyan setuju kanggo ngumpulake lan nggunakake mung kanggo alasan tartamtu. 
Yen kita njaluk informasi pribadhi kanggo alasan sekunder, kaya marketing, kita bakal takon langsung kanggo idin sing ditulis, utawa menehi sampeyan kesempatan kanggo ngomong ora.

Kepiye carane mbatalake idinku? 
Yen sawise sampeyan milih, sampeyan ngganti pikiran sampeyan, sampeyan bisa mbatalake idin kanggo ngubungi sampeyan, kanggo koleksi terus, nggunakake utawa pambocoran informasi sampeyan, kapan wae, kanthi ngubungi kita ing info@minipcaffe.com

SECTION 3 - pambocoran

Kita bisa mbukak informasi pribadhi yen kita diwajibake dening hukum kanggo nglakoni utawa yen sampeyan nglanggar Katentuan Layanan kita.

Pembayaran: 
Kita nampa kabeh kertu kredit liwat PayPal.

BAB 4 - KEAMANAN

Kanggo nglindhungi informasi pribadhi, kita njupuk pancegahan cukup lan tindakake industri paling laku kanggo mesthekake iku ora inappropriately ilang, misused, diakses, dibeberke, diowahi utawa numpes. 
Yen sampeyan menehi informasi kertu kredit, informasi kasebut dienkripsi nggunakake teknologi lapisan soket aman (SSL) lan disimpen nganggo enkripsi AES-256. Sanajan ora ana cara transmisi liwat Internet utawa panyimpenan elektronik sing 100% aman, kita tindakake kabeh syarat PCI-DSS lan ngleksanakake standar industri tambahan sing ditampa.

Pitakonan lan INFORMASI KONTAK

Yen sampeyan pengin: ngakses, mbenerake, mbenake utawa mbusak informasi pribadhi sing ana babagan sampeyan, ndhaptar keluhan, utawa mung pengin informasi luwih lengkap hubungi Petugas Kepatuhan Privasi ing info@minipcaffe.com