Kebijakan Pengiriman

Kita ngirim ing saindenging jagad:

Pesenan biasane dikirim 2-3 dina bisnis, lan kadhangkala kurang.

Kita mung nggunakake cara pengiriman sing aman lan aman kayata FedEx, DHL, TNT lan liya-liyane, biasane mbutuhake 5-10 dina kerja kanggo nggayuh paling akeh tahanan.

Cathetan: Ing kasus sing jarang dikirim menyang wilayah sing adoh (kayata sawetara kutha terpencil ing Australia umpamane), biaya pengiriman tambahan bakal dibutuhake, mangga dipriksa dhaptar DHL remot wilayah minangka referensi kene ing kasus sampeyan ora yakin babagan lokasi sampeyan.

Pelanggan internasional:

Bea impor, pajak lan biaya ora kalebu ing rega barang utawa biaya pengiriman, iki biaya iku tanggung jawab panuku kang.

Mangga dipriksa karo kantor pabean negara sampeyan kanggo nemtokake biaya tambahan kasebut sadurunge sampeyan tuku.

Biaya kasebut biasane dikumpulake dening perusahaan pengiriman barang (pengiriman) utawa nalika sampeyan njupuk barang kasebut.

Aja bingung kanggo biaya pengiriman tambahan.

Dhaptar punggawa sing bakal kita kirim (dianyari Maret 2022): 

Kanada, Amerika Serikat, Australia, China, Afrika Selatan, Selandia Baru, India, Nepal, Bahrain, Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Yordania, Oman, Kuwait, Qatar, Mesir, Maroko, Rusia, Brunei, Maladewa, Israel, Vietnam, Jepang, Malaysia, Filipina , Azerbaijan, Kamboja, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Laos, Uzbekistan, Singapura, Korea Selatan, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Hong Kong SAR, Macao SAR, Armenia, Bosnia & Herzegovina, Indonesia, Myanmar (Burma), Seychelles, Belgium, Kroasia , Denmark, Finlandia, Vatikan, Luksemburg, Monako, Swedia, Austria, Ceko, Prancis, Jerman, Hongaria, Irlandia, Italia, Walanda, Polandia, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spanyol, Swiss, Inggris Raya, Yunani, Bulgaria, San Marino, Argentina, Brazil, Amerika Serikat (2 saka 62 negara), Guadeloupe, Anguilla, Antigua & Barbuda, Aruba, Bahama, Belize, Bermuda, British Virgin Islands, Kepulauan Cayman, Costa Rica, Curaçao, Dominika, Republik Dominika, El Salvador , Grenada, Guatemala, Haiti, Honduras, Martinique, Montserrat, Nicaragua, Panama, Sint Maarten, St Barthélemy, St Kitts & Nevis, St Lucia, St Martin, St Pierre & Miquelon, St Vincent & Grenadines, Trinidad & Tobago, Turks & Caicos Islands, US Outlying Islands, Bolivia, Karibia Walanda , Chili, Kolombia, Ekuador, Kepulauan Falkland, Guyana Prancis, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, Meksiko, Jamaika, Wilayah Samudra Hindia Inggris, Pulo Christmas, Kepulauan Cocos (Keeling), Mayotte, Réunion, Svalbard & Jan Mayen, Barbados, Venezuela, Cook Islands, Fiji, French Polynesia, Kiribati, Nauru, New Caledonia, Niue, Norfolk Island, Papua New Guinea, Pitcairn Islands, Samoa, Solomon Islands, Timor-Leste, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu, Wallis & Futuna, Greenland, Albania, Andorra, Belarus, Siprus, Estonia, Gibraltar, Islandia, Pulo Man, Jersey, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Makedonia Utara, Malta, Moldova, Montenegro, Norwegia, Serbia, Turki, Georgia, Guernsey, Åland Kapuloan, Kapuloan Faroe, Kosovo.